Bloem & Ri – Accommodatie

De groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie heeft een capaciteit tot en met twintig personen. De accommodatie is in twee verschillende gebouwen. Een dagverblijf en een slaapruimte. Met zeven slaapkamers, drie toiletten, drie douches en een ligbad. Het dagverblijf is naast de boerderij en de slaapruimte is boven de boerderij. De accommodatie heeft een grote gezamenlijke ruimte, een speelruimte en een veranda met een houtkachel. 

Kunt u niet wachten?  Kom dan zeker eens langs om vrijblijvend een kijkje te nemen, waarna we de verschillende opties onder het genot van een kop koffie of thee kunnen bespreken!

De groepsaccommodatie is niet geschikt voor jongeren onder de 30 jaar.

Omgeving

Bij mooi weer leent de tuin zich uitstekend om te genieten van het Drentse buitenleven. In de omgeving is een heleboel te ontdekken. Zuidwest-Drenthe heeft zeer goede faciliteiten voor de bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan het uitgebreide fiets- en wandelpadennetwerk. Maar deze regio is meer dan natuur alleen. De vele monumentale panden in Ruinen en de omliggende dorpen en buurtschappen herinneren aan een boeiende geschiedenis. Dus ook voor cultuurliefhebbers heeft de omgeving een heleboel te bieden.  

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider