Bloem & Ri – Bed & Breakfast en Appartementverhuur

Rust en ruimte bij Bloem & Ri

U wordt ‘s morgens wakker met het gekwetter van de vogeltjes. Beneden in het authentieke ‘Achterhuus’ staat een heerlijk ontbijt voor u klaar. Bij mooi weer wordt het ontbijt geserveerd op het zonnige terras met uitzicht over de tuin met orginele Drentse zwerfkeien.

B&B-kamers

De kamers bevinden zich op de eerste verdieping van de woonboerderij. Iedere kamer is voorzien van 2 comfortabele bedden en zitgelegenheid. Er is ook een zeer ruime kamer met 4 bedden. Een kinderbedje kan bijgeplaatst worden op alle kamers. Op de verdieping is een toilet en douche aanwezig. Beneden in de centrale ruimte staat een gezellige houtkachel. Het geheel is zeer ruim en verzorgd van opzet en u proeft de sfeer van vroeger.

’t Achterhuus

In ’t Achterhuus is een centrale ruimte waar een houtkachel staat. Hier kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee en door de gastvrouw eigengemaakte appeltaart, cake of koek. Of wat dacht u van een paar bolletjes heerlijk boerderij-ijs met een toef slagroom!

Omgeving

Bij mooi weer leent de tuin zich uitstekend om te genieten van het Drentse buitenleven. De omgeving Zuidwest Drenthe heeft zeer goede faciliteiten voor de bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan het uitgebreide fiets- en wandelpaden netwerk. Wat veel mensen niet weten is dat dit gedeelte van Drenthe ook een rijke cultuur heeft. De vele monumentale panden in Ruinen en de omliggende dorpen en buurtschappen herinneren aan een boeiende geschiedenis. 

Extra

We hebben een overdekte fietsenstalling en voor de auto’s een zeer ruime parkeergelegenheid.